Even kennismaken...

 

Mijn naam is Barbera de Joode, geboren in 1961, getrouwd en moeder van twee zoons.


 

Jaren heb ik met veel plezier gewerkt als Logopediste, Communicatie- en Taaltrainer en Leerkracht in het Vrije Schoolonderwijs. Toch had ik vaak het gevoel dat ik in mijn werk 'iets' miste, maar wat...?

In 2006 ben ik met Kinesiologie in aanraking gekomen, een prachtige methode om de oorzaken van klachten van allerlei aard te achterhalen. Het mooie van Kinesiologie is dat het ook, of juist, onbewuste zaken naar de oppervlakte haalt en daarmee aan de slag gaat. Dat maakt een kinesiologiebehandeling vaak tot een spannend en verrassend avontuur. Een verhelderende reis en een verfrissende duik naar de ongekende diepten van je Zelf.

Zo werd ik me ervan bewust dat een eigen praktijk, waarin ik al mijn ervaring en kennis kan integreren, voor mij het 'iets' was waar ik nog naar zocht. Dat was het begin van Parelmoer.

Kinesiologie, de leer van de beweging, heeft mij in beweging gezet.

Door gewoon maar in beweging te komen en stap voor stap op weg te gaan, merk je dat de weg die je zocht vanzelf al achter je aankwam. Ieder mens heeft zijn eigen weg te gaan, niemand kan het pad van een ander overnemen. Maar soms is het wel prettig als er iemand naast je loopt, die met je meekijkt en -denkt. Wie weet lopen wij samen nog eens een eindje op...

U bent van harte welkom.


"Het leven geeft je de gelegenheid om parels te verzamelen en steentjes weg te gooien, of steentjes te verzamelen en parels weg te gooien." Inayat Khan