Welkom bij Parelmoer

 

Praktijk Parelmoer is een praktijk voor Kinesiologie, Natuurgeneeswijzen en Quantum-Touch® 

 

Op deze site vindt u informatie over wat Kinesiologie inhoudt en met welke onderdelen van de Kinesiologie en de Natuurgeneeskunde gewerkt wordt.

Ook vindt u hier informatie over de mogelijkheden van de praktijk en over de achtergrond van Quantum-Touch® en andere technieken. 

Praktijk Parelmoer is er voor mensen -volwassenen en kinderen- die klachten hebben op lichamelijk, emotioneel of mentaal vlak, maar ook voor hen die klachten willen voorkomen. Kinesiologie is een aanvullende geneeswijze en wil of kan nooit een arts of specialist vervangen. Parelmoer draagt communicatie en samenwerking hoog in het vaandel.

Parelmoer is de kleur van het zelfbewustzijn. Om het oude te kunnen transformeren naar het nieuwe is zelfbewustzijn nodig. Om het nieuwe te kunnen accepteren is het nodig dat we ons bewust worden van wat ons blokkeert. Afhankelijk van hoe het zonlicht op een schelp valt, verandert Parelmoer van kleur. Als jij in staat bent om het licht van je waarneming op een situatie te veranderen, zul je veel problemen kunnen overwinnen en met een zonnige blik de toekomst tegemoet zien. 


"Zodra een oester een onzuiverheid, zoals bijvoorbeeld een zandkorrel binnenkrijgt, kapselt het diertje de zandkorrel in met lagen levend parelmoer. Zo ontstaat een parel. De ervaringen die wij mensen in ons leven opdoen bekleden onze ziel laag na laag totdat we door die ervaringen een Parel van Wijsheid worden..."